BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

továbbKIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!

Árak

Aktuális árlista
Érvényes: 2018.02.01.-től visszavonásig, Magyarország területére.

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

Az árak tartalmazzák az áfát, viszont a Budapestre és vidékre történő kiszállási díjat nem, melyet itt lentebb megtalálsz. A különböző akciók össze nem vonhatóak. A még 2017 évben megrendelt szolgáltatásokra az akkori díjak érvényesek, kivéve a kiszállási díjat. A változtatás jogát fenntartom.

A honlapon szereplő smink és kozmetika képek, anyagok és információk, valamint írott szövegek 100%-ban az én munkáim, a frizura képek pedig 60%-ban a fodrász kollégáim munkája, ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.

Ha esetleg valamivel nem értesz egyet, úgy azt kérjük, hogy a szolgáltatás igénybevételekor jelezd nekünk, utólagos reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Várunk szeretettel a Müller Beáta Szépségszalonban,
vagy kérésre házhoz is kimegyünk utazási díj ellenében Budapesten + plusz 1 vendég megszépítése esetén, és vidékre rajtad kívül + további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre én és szakmai csapatom egyaránt (sminkes, fodrász, fotós, stylist) a kiszállási díj menüpontban leírt kondíciók szerint!


Jelenleg rendszeresen 3 fodrász kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések,
vagy akár kontykészítés terén is.

Akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint.

A Hivatalos Facebook oldalam:
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus


Az Esküvői Csomagjainkat és a budapesti kiszállási díjakat
kicsit lejjebb találod meg majd itt...!


Fontos! A sminket maximálisan tartósítom 24 órára, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, fotózást, az izzadást, a násznép köszöntéseit, sőt még a party-t is,
ezért csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást!
*
Mielőtt sminkelésre (próbára vagy esküvő előtt) jössz hozzám, kérném szépen Tőled a következőket:
-érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha épp most nincs kozmetikusod
- mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy előtte egyeztetés szerint szívesen segítek,
- előtte pár nappal is és aznap már kérlek igyál sok vizet (1,5-2l /nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat ,
- előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen,
- azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod a kozmetikusnál és NE MENJ szoláriumba sem,
- csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:)
- a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül
- érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt)
- tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak könny- és 24 órára tartós, izzadás és érintésálló, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra!
- ha frizurát is kérsz, előtte este kérlek mosd meg a hajad!
- ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet.
- legyen nálad szájfény frissítésre, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron!
-bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal

Köszönöm szépen a segítséged!

***
VÁLASZTHATÓ SMINKES ÉS FRIZURA SZOLGÁLTATÁSAIM:

Új! Ajándékutalványok névre szólóan:
Több csomag közül választhatsz, igénytől függően 5.500 Ft-tól kezdődően!
Részletekért lásd a - Ajándékutalványok névre szólóan- menüpontot!

Nappali smink: 6.500.- Ft. (hordható, könnyű és világos smink)

Nappali smink és frizura: 12.900.- Ft. (hordható, könnyű és világos smink és nappali frizura hajsütés vagy vasalás által, de feltűzés és extrák nélkül (pl. fonás stb)

Alkalmi smink: 8.500.- Ft/fő (erősebb, kontrasztosabb, elegáns smink), műszempilla nélkül. Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses)+ 2700 Ft.

ÚJ! Alkalmi smink, próbával együtt :14.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését a kozmetikában (8100 Ft), a sikeres próba után pedig a komplett smink elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen . A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő! Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses)+ 2700 Ft/fő.

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, próba nélkül: 14.900.- Ft, mely ár tartalmazza a a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kolléganőmmel együtt. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, de csak sminkpróbával : 19.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (7900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (12.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, sminkpróbával és frizurapróbával együtt : 27.800.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (14.800 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (13.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

Jelenleg rendszeresen 3 fodrász kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.

A Hivatalos Facebook oldalam:
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus


Ha egy másik időpontban további plusz alkalmi smink próbát szeretnél még: 7900 Ft. Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő.

Szilveszteri party smink, próba nélkül: 800 Ft/fő a kozmetikában (erős, fényes és kontrasztos smink, és ha szeretnéd swarovski strasszal és csillámmal is). Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) +2700 Ft.

Szilveszteri smink és frizura együtt, próba nélkül: 14.900.- Ft mely ár tartalmazza a komplett szilveszteri smink és frizura elkészítését a szalonban, a megbeszélt időpontban fodrász kolléganőmmel együtt (ha kéred, Swarovski strasszal és csillámmal).

Báli smink próba nélkül : 8800.- Ft/fő, mely ár tartalmazza a báli smink elkészítését (erős, csillogó, alkalmi) , valamint pluszba + az igény szerinti speciális kiegészítőket együtt is: pl. csillám, Swarovski strasszkövek, bindik stb.

Báli smink és frizura próba nélkül: 14900.- Ft/fő mely ár tartalmazza a báli smink és frizura elkészítést valamint pluszba + az igény szerinti speciális kiegészítőket együtt is: pl. csillám, Swarovski strasszkövek, bindik stb.

Ha plusz smink vagy frizurapróbát szeretnél előtte külön időpontban: 8200 Ft/alkalom a szalonban.

Műszempilla elkészítése, de smink nélkül : Soros vagy tincses 4200.- Ft /fő.

Fotózáshoz smink: 8500.- Ft/fő (erősebb, szépítő és előnyös smink kifejezetten a fotózásra), mely ár tartalmazza egy smink elkészítését a fotózáshoz. Rendelkezésre állás esetén minden további megkezdett óra a helyszínen 3500 Ft.

Fotózáshoz smink és frizura készítése: 14900.- Ft/fő, mely ár tartalmazza egy smink elkészítését a fotózáshoz, valamint a frizura elkészítését fodrász kollégámmal együtt. Rendelkezésre állás esetén minden további megkezdett óra a helyszínen 3500 Ft.

Uraknak és gyermekeknek elkészített smink: 2.500.- Ft/fő.

-------------------------

Akció! Ballagásra, szalagavatóra smink és frizura: 11.900- Ft/fő helyett most minél többen vagytok, annál kedvezményesebb az ár

1 fő részére 10900 Ft 11900 Ft helyett
2 fő részére 11900 Ft helyett most csak 9900 Ft/fő, (2000 Ft megtakarítás)
3 fő részére 11900 Ft helyett most csak 9600 Ft/fő, (2300 megtakarítás)
4 fő részére 11900 Ft helyett most csak 9200 Ft/fő, (2700 Ft/megtakarítás)
5 fő részére 11900 Ft helyett most csak 8900 Ft/fő (3000Ft megtakarítás)


Ha előtte próbát is szeretnél: akkor 5600 Ft
a sminkpróba vagy a frizura próba a szalonomban!

Akció! Ballagásra, szalagavatóra csak smink elkészítése : 6200 Ft/fő helyett most minél többen vagytok, annál kedvezményesebb az ár:

1 fő részére 6200 Ft/fő helyett csak 5800 Ft
2 fő részére 6200 Ft helyett most csak 5600 Ft/fő,
3 fő részére 6200 Ft helyett most csak 5400 Ft/fő,
4 fő részére 6200 Ft helyett most csak 5200 Ft/fő,
5 fő részére 6200 Ft helyett most csak 5000 Ft/fő

Ha előtte sminkpróbát vagy frizura próbát is szeretnél: akkor 5600 Ft a szalonban, egyeztetés szerinti időpontban.


Az ár tartalmazza még a Müller Beáta Szépségszalonban vagy plusz+3 fő esetén a megadott helyszínen történő anyag és eszközhasználat biztosítását a számodra, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Budapestre történő kiszállási díjat, Nem tartalmazza továbbá még a reggel 8 óra előtti, továbbá a szünnapi (kedd-szerda) valamint a vasárnapi napon történ kiszállási díjat, mely 3800 Ft/fő/alkalom/kolléga. A budapesti kiszállási díjról részletesen az Kiszállási díj - menüpontban olvashatsz még!

-------------------------

AKCIÓ! - 15% KEDVEZMÉNNYEL!
Egyéni v. kiscsoportos sminkoktatás: -
Hogyan sminkeljem magam? tanfolyam a szépségszalonban !


17900 Ft helyett most csak 15000 Ft /fő.
1 fő részére 15 000 Ft/fő.
2 fő részére 14.000 Ft /fő

Az egyéni sminktanácsadással kapcsolatos további információkat a Sminktanácsadás, sminkoktatás c. menüpontban tudod elolvasni!

Szakmai, igény szerinti személyes sminktanácsadás, oktatás és konzultáció: 5500 Ft/ 60 perc, előzetes egyeztetés alapján.

Átváltoztatás: stílus, frizura és sminkkészítés és tanácsadás: 34900 Ft/fő, mely tartalmazza az igény szerinti szakember biztosítását (stylist, sminkes, fodrász, vagy fotós a szalonban), kozmetikai kiskezelést és szemöldökszedést, alkalmi frizura/konty készítést vágással, hajmosással + hajvágással vagy melír készítéssel, beszárítással, vasalással vagy besütéssel együtt, alkalmi smink készítést stb. valamint a szükséges anyag, és eszközt is mi biztosítjuk, az egyéniségedhez legjobban illő stílus, frizura és smink kialakítását vállaljuk a szépségszalonban, a végén egy mobillal készített előtte-utána fotót is készítünk. További infó: nézd meg az Átváltoztatunk c. menüpontot!

AKCIÓS! **-15% kedvezménnyel! -
Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag:

az ajándékutalvány a következőket tartalmazza:
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk (profi felszereléssel) által 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 54.900 Ft helyett most csak 49.900 Ft/fő!

Napidíj: 55.000.-Ft/fő/nap, mely ár tartalmazza a rendelkezésre állást a megadott napon 5 órás időintervallumra napközben 9.00 és 15.00 óra között Budapesten, 10.00-16.00 óra között vidéken, valamint a kiszállási díjat + autópálya mattricát, Budapesten belül, előzetes egyeztetés alapján. Minden további megkezdett óra 3500 Ft, valamint a reggel 8 óra előtti rendelkezésre állás díja további 3800 Ft/óra/fő. Budapesten túli kiszállás esetén további, km alapján történő kiszállási díj is felszámításra kerül.

AKCIÓ! Kismamáknak minden fent feltüntetett nem akciós szolgáltatásból további 5% kedvezményt adunk!*,
*ha ezt az oldalt kinyomtatva a sminkelésre magaddal hozod! A kedvezmények nem vonhatóak össze, pénzre át nem válthatóak és másra át nem ruházhatóak és esküvői csomagokra nem érvényesek.

A feltüntetett szolgáltatások árai az Áfa-t tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A honlapon szereplő képek, információk, és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.


Melyik esküvői csomagot választod?

ÚJDONSÁG!
Kedves menyasszonyaink az alábbi esküvői csomagok közül választhatnak!


Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk megszépíteni, de + plusz 1 fő vendég esetén kérésre házhoz megyünk Budapesten, vidékre + 2 fő megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre.

1. Esküvői smink, próba nélkül: 12.500.- Ft (kicsit erősebb, elegáns, speciális és tartós, különlegesen előnyös smink kifejezetten erre az alkalomra) , mely ár tartalmazza az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 3.800.- Ft.

2. Esküvői smink, próbával együtt: 19800.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését (9900.- Ft), majd az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (9900.- Ft). Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 3.800.- Ft!

3. Esküvői smink és frizura a kért helyszínen, próba nélkül: 23900- Ft, mely ár tartalmazza az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmaz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon... A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

4. Esküvői smink és frizura, de csak sminkpróbával: 27.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését (11.100.- Ft), majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (16.800.- Ft). Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő!

5. Esküvői smink és frizura mindkettő próbájával együtt: 32900.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink és a próbafrizura elkészítését fodrász kollégámmal (16.900.- Ft) majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon a megbeszélt időpontban (15.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri)hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 3.800.- Ft/fő és minden további alkalmi frizura készítse csak 3.800 Ft/fő

Ha egy másik időpontban további plusz menyasszonyi smink próbát szeretnél még: 8500 Ft.

Ha egy másik időpontban a plusz vendégek( örömanya, koszorúslány) szeretne smink vagy frizura próbát az esküvő előtt: 6800 Ft/fő.

Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses): +2700 Ft/fő.

Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt professzionális MyMB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.

További egyéb, de hasznos infók:
A helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a következőket kérnék csak: lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége.
Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk!

Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék, ezért kérlek hozd magaddal lehetőleg majd a próbára a saját választott darabjaidat, ha tudod.

Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák. A

Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállás esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat, illetve az aktuális kiszállási díjat.

Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. További részleteket a kiszállási díjról az kiszállási díj menüpontban találsz még a honlapon.

Parkolás: Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged! 

Foglald le az időpontot már most!
Várlak szeretettel!


AKCIÓS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK!


Az alábbi választható szépészeti ajándékcsomagokból* választhatsz még, melyet névre szólóan elkészítek részedre, hogy odaajándékozhasd szeretteidnek!

A ***-al jelölt
ajándékutalványok most
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK,
A KÉSZLET EREJÉIG, illetve 2017. december 31-ig !


Smink- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 db alkalmi smink elkészítését tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban.
8.200 Ft/db

*** -15% kedvezménnyel Sminkoktatás- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban.
17.900 Ft/db
helyett csak ***15.000 Ft!!


*** -15% kedvezménnyel ÚJDONSÁG!
Kozmetikai Ajándékcsomag

Névre szóló ajándékutalvány, mely tartalmaz egy kozmetikai nagykezelést mélytisztítással, plusz egy bőrmegújító hydradermabrációs arckezelést +szemöldök szedést és festést, valamint szempillafestést együttesen a kozmetikában. 16.200 Ft/db helyett
csak *** 13.600 Ft áron vásárolhatóak.


Alkalmi Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére egy alkalmi smink és egy alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban
14.900 Ft/db

Dupla Alkalmi Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 alkalmi smink és 2 alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban
30.000 Ft helyett csak 28.000 Ft/db

*** -15% kedvezménnyel Exkluzív Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítését a Müller Beáta Szépségszalonban, valamint előtte egy kis kozmetikai kezelést és szemöldök szedést és festést, és szempilla festést tartalmaz, egyeztetés szerint.
27.000 Ft/db helyett
csak 23.000 Ft/db***


Teljes Átváltoztatás- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza:
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (mobillal egy előtte-utána képet, kis luxus arcápolási ajándékkal) előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 34.900 Ft/db

AKCIÓS! **-15% kedvezménnyel! - Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza:
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk (profi felszereléssel) által 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 54.900 Ft helyett most csak 49.900 Ft/fő!

Extra Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 db alkalmi smink vagy alkalmi frizura elkészítését és 2 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz, külön időpontban, egyeztetés szerint.
39.000 Ft/db

Szeretnél rendelni?: Akár 1 órán belül is megkaphatod emilen! Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt emailen is el tudom neked küldeni, ha szükséges amennyiben a kifizetés megtörtént.

Kifizetni átutalással vagy személyes átvétellel készpénzzel is rendezni tudod. Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet írd be kérlek, illetve írd meg, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát.

Az ár tartalmazza még továbbá a helyszínen történő anyag és eszközhasználat biztosítását, valamint Budapesten jelentős részére a kiszállási díjat, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. egyes kerületeibe történő kiszállási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, valamint nem tartalmazza az utánvétes postai átvétel esetén a postaköltséget. 25.000 Ft feletti ajándékutalvány csomag rendelése esetén a postaköltség ajándék.

*A névre szóló ajándékutalvány átvétele és fizetése személyesen készpénzben (egyeztetés alapján Budapesten vagy a Müller Beáta Szépségszalonban), vagy emailen tudom küldeni az átutalással együtt a részedre. A szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos nem!

A névre szóló ajándékutalvány 6 hónapon belül, min. 3-4 héttel előre leegyeztetett időpontban váltható be a szépségszalonban , másra átruházható de pénzre vissza nem váltható. Az akciók össze nem vonhatóak, 1 fő több ajándékutalványt is vásárolhat. A lejárt ajándékutalvány érvényét veszti, a változtatás jogát fenntartjuk!

Részletesen a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még információt.

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4 héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható.

Mikor?: az ajándékutalványt beváltani hétköznapokon (kedd kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik az általam javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. Külön kérés és egyeztetés szerint esetenként szombati napra történő időpontegyeztetés is lehetséges.:)


További infók: KATT A KÉPRE!!


Menyasszonyi kozmetikai kezeléscsomagok


Újdonság!
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő
kezeléscsomagok a kozmetikában


Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors,
de hatásos megszépülésre vágysz:
esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt.

Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd!

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !"

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként:
1 alkalom 7.900 Ft

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez 1 alkalmas kezelés 10.300 Ft helyett csak 8.800 Ft.

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag, heti 1 alkalommal,
35.200 Ft helyett most csak 29.900 Ft.

PLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 5.300 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén:
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban.

Megtakarításod így mindösszesen 9.800.- Ft!

A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani:
- tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre,
- intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre,
- kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre,
- ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre,
- feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre való

, melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény.

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen,
elkészítem a műszempillád is +2700 Ft(soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd...:)

További információkért KATT A KÉPRE!


Kozmetikai szépítő kezelések árai

Kozmetikai kezelések ismertetése, bőrmegújítás, ránctalanítás és masszázs!

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva.!

A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom!

A kozmetika és a szépségszalon bababarát és kutyabarát is egyben!

Az általam használt, csak kozmetikusoknál megvásárolható professzionális és luxus minőségű arcápolási termékek közül árban mindenki megtalálhatja nálam azt, ami számára a legmegfelelőbb:

További információk a vásárolható krémekről a Professzionális kozmetikumok otthonra-c. menüpontra kattintva olvashatsz!

Kozmetikai kezelések, ránctalanítás és masszázs árai:

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva. A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal, valamint a wellness technikák alkalmazásával kombinálva és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom!

Klasszikus kozmetikai arckezelések:

- Luxus Nagykezelés: (kb. 2-2,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel is kiegészítve az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd tápláló pakolást és összehúzó pakolást, egy nyugtató UV-s zárókrémet, továbbá a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 10800 Ft.

- Klasszikus Tisztító Nagykezelés: (kb. 1,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását és mélytisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel is kiegészítve az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd tápláló pakolást és összehúzó pakolást végül egy nyugató UV-s zárókrémet: 8500 Ft.

- Luxus Kiskezelés: (kb. 1,5 óra, mélytisztítás nélkül)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), Ultrahangos hatóanyag bevitellel is kiegészítve az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd tápláló pakolást, a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 7800 Ft.

- Klasszikus Kiskezelés: (kb. 50-60 perc, mélytisztítás nélkül)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd egy hatóanyagos UH kezelést ampullákkal, egy tápláló maszkot és egy zárókrémet a végén: 6800 Ft.

- Tini kezelés: (kb. 1,5 óra) +18 év alattiaknak!
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd egy összehúzó pakolást és egy nyugtató UV-s zárókrémet: 4800 Ft.

- Férfi kezelés: (kb. 1,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd tápláló pakolást és összehúzó pakolást és egy zárókrémet: 7800 Ft.

+ hátkezelés: 2800 Ft.

PLUSZ: Hydrodermabráziós kezelés (bőrmegújító, oxigénes vegyszer mentes kezelés az ásványvíz erejével ld. lentebb) 7600 Ft, más kezeléssel kombinálva (+20 perc): +3800 Ft.

Új!! PLUSZként : Mikrodermabráziós kezelés (bőrfrissítő bőrcsiszoló kezelés ( ld. részletesen lentebb) 7600 Ft, más kezeléssel kombinálva (+30 perc): csak +4200 Ft.

- Masszázs: (kb. 25 perc)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát egy hatóanyagos krémmel vagy egy maszkkal és egy zárókrémet: 3800 Ft.

További új és akciós kezeléseimet lentebb menve olvashatod!


További árak:
- szempilla festés 800 Ft
- szemöldök szedés és formázás egyben: 800 Ft
- szemöldök festés 800 Ft
- bajuszgyanta 800 Ft
- állgyanta 800 Ft
- arcgyanta 800 Ft

Műszempilla felrakása, ha nem kérsz sminket (soros vagy tincses) 4200 Ft/fő.
Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses) 2700 Ft/fő.

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2016 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


FRISS! HYAMATRIX INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKAI


-25%-OS AKCIÓ MÉG TART!
VÉGRE MEGÉRKEZETT!
INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA
luxus ránctalanító arckezelés az orosz HYAMATRIX-TÓL!

A HYAMATRIX - Hyaluronplasztika professzionális bőrfiatalító kezelés
egyedi összetételének köszönhetően:


-lelassítja a bőr öregedési folyamatait
-javítja a bőr színét
-hidratál és táplál
-kisimítja a ráncokat
-feszesíti és megemeli és regenerálja a fáradt bőrt
-képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát
-nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma
-hypoallergén összetétel
-kíméletes és fájdalommentes
-injekciómentes kezelés
-nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása
-csökkenti a rozacea (kipirosodás) intenzitását
-csökkenti a pórusokat
-csökkenti a hiperpigmentáció (májfoltok) erősségét.

Javasolt mindenki számára + 30 kortól:
1. Száraz és dehidratált bőrre
2. Rugalmatlan és csökkent tónusú arcbőrre, nyakra és dekoltázsra.
3. Felületi és mély ráncokra.
4. A bőr gyűrődéseire.
5. Rozaceára.

A HYAMATRIX - Hyaluronplasztika professzionális bőrfiatalító és ránctalanító kezelés akciós MOST MÉG KONCENTRÁLTABB HATÓANYAGGAL AKCIÓS áron* 1 alkalom luxus arckezelés arc, nyak és dekoltázskezeléssel + ajándék hydrodermabrázóval 22.000 Ft helyett most -25%-os kedvezménnyel csak 16.900 Ft/fő, a 6 alkalmas intenzív kúra akciós bérlete: 132.000 Ft helyett most csak 99.000 Ft. Az akció 2017 március 31-ig tart.

A kezelési ideje: 60 perc. A kezelést kúraszerűen (hetente 1 kezelés, 6 alkalom) , vagy alkalomszerűen végezzük, már egy alkalom után is szemmel látható eredményességgel!

KÍVÁNCSI VAGY A RÉSZLETEKRE? AKKOR KATT A KÉPRE!


Bőrmegújító 6in1 kezelés a víz erejével


Hydrodermabráziós kezelés bőrmegújítás kíméletesen,
az ásványvíz erejével!


Hidratálás, bőrmegújítás, ránctalanítás, pórusösszehúzás és pigmenthalványítás egy kezeléssel!

Gyengéd és kíméletes bőrcsiszolás a víz erejével,
mely hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket az arcon, nyakon és a dekoltázson,
frissíti és hidratálja a bőrt, a tágabb pórusok kisebbek lesznek,
a fakó, fáradt bőr fellélegzik, a kezelés halványítja a májfoltokat és a ráncokat, stimulálja a bőr rugalmasságát,
a kezelés végén a bőr friss, üde és puha tapintású lesz.

Számos előnye van, hiszen kezelés
az év bármely szakaszában elvégezhető, nőknek és férfiaknak, kortól függetlenül egyaránt ajánlott.

Nincs semmilyen kellemetlen utó,- vagy mellékhatása és nem szükséges semmilyen speciális arcápolást végezni a kezelések között sem, szemben a mikrodermabráziós kezelésekkel.

Egyénre szabottan kialakítható kúraként vagy önálló kezelésként is igénybe vehető.

A kezelés menete:
Arc letisztítása, majd leradírozása és tonizálása, a hydrodermabrázió elvégzése, tonizálás és vio, majd regeneráló, ránctalanító vagy hidratáló ampulla bevitele ultrahanggal, hatóanyagos kozmetikai masszázs arcon, nyakon, dekoltázson, majd zárókrém.

A kezelés kb. 60 perc, mely 7600 Ft/ alkalom, de
AKCIÓSAN a 4 alkalmas bérlet vásárlása esetén egy kezelés csak 4990 Ft/ alkalom -40% kedvezménnyel (19800 Ft).


A hydrodermabráziós kozmetikai kezelést
a többi kozmetikai kezeléssel együtt is végezhetjük, így azok hatásfokát jelentősen emelhetjük vele,

hiszen a tápanyagok felszívódása és azok jótékony hatása megsokszorozódik.

Más kozmetikai kezelésbe beépítve a hydrodermabrázió 3800 Ft/alkalom,

Gyere és jelentkezz be egy kezelésre a Kapcsolat - menüponton keresztül!


ŐSZI AKCIÓS KOZMETIKAI KEZELÉSEK!

AKCIÓ!
MIKRODERMABRÁZIÓS KEZELÉS
az ÚJJÁSZÜLETETT BŐRÉRT!


A dermabrázió (kristályos hámlasztás) látványos bőrfiatalítást biztosít a felszíni hámrétegek koptatásával. A kiváló tisztaságú és minőségű kristályszemcsék hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket, helyreállítva a bőr tökéletlenségeit, halványítva az aknés hegeket, pigment foltokat és a ráncokat, egyenletes bőrképet és bőrtónust biztosít, halványítja a ráncokat és a pórusok méretét.
A dermabráziós kezelés cryoterápiával és fényvédelemmel egészül ki, mely megnyugtatja az esetlegesen kipirosodott bőrt.

Javasolt ez a kezelés:
•mindenfajta hegnél (aknék utáni, műtéti-baleseti égési hegek)
•tág pórusú bőrnél
•vastag, keratinos bőrnél
•rossz vérkeringésű, fakó bőrnél
•finom ráncok eltüntetésére
•korai ráncképződésére hajlamos, ernyedt arckontúros bőrnél
•májfoltos, pigmentált bőrnél és öregségi foltok halványítására
•bőrregeneráció aktivizálása
•a bőr megnyitására a hatóanyagok jobb bevitele érdekében
•a hatóanyagok könnyebb és jobb felszívódása érdekében
•nemcsak arcon, hanem a teljes test bármely részén alkalmazható

Akciós áron most a MIKRODERMABRÁZIÓS bőrcsiszoló és bőrmegújító kezelés + regeneráló és ránctalanító kozmetikai tápláló arckezelés Kollagénnel és tengeri algával együtt, arc, nyak és dekoltázsmasszázzsal, UH-os ampullabevitellel, majd speciális nyugtató masszázzsal és fényvédelemmel zárul.

Javasolt a fáradt és igénybevett, valamint száraz vagy májfoltos, pigmentált bőrre
(3-4 hetente 1 alkalom)
7600 Ft / de a 3 alkalmas bérlet most csak 15.500 Ft -30% kedvezménnyel 19.800 Ft helyett!


Ránctalanító ANTI-AGING kezelés

ÚJ KOZMETIKAI KEZELÉS!

RÁNCTALANÍTÓ ANTI-AGING KEZELÉS HIDEGTERÁPIÁS ELEKTROKOZMETIKA KEZELÉSSEL EGYÜTT*

fakó, fáradt és érett bőrre!


*A kezelések az új professzionális kozmetikumokkal, az amerikai Rejuvi, a belga Auriga, vagy a francia Oxynergy Paris hatóanyagaival is történik.

NAGYON KEZDEZŐ, most bevezető áron most a feszesítő, RÁNCTALANÍTÓ ANTI-AGING KEZELÉS organikus szilíciummal, C-vitaminnal, növényi proteinnel és élesztő kivonattal arc, nyak és dekoltázsmasszázzsal, UH-os ampullabevitellel, majd speciális fehérítő maszkkal, nyugtató krémmel és hidegterápiás elektrokozmetikai kezeléssel együtt, amely fényvédelemmel zárul.

fáradt, fakó és érett bőrre (1-2 hetente 1) ajánlom most csak 6500 Ft 1 alkalom, + 35 évtől ajánlom
4 alkalmas bérlet esetén 1 alkalom csak 6000 Ft.

Bérlet vásárlása esetén 1 alkalmas ajándék szemöldök szedéssel és festéssel!

Egyénre szabottan kialakítható kúraként (4 alkalmas kúra javasolt) vagy önálló kezelésként is igénybe vehető.


Frissító szemkezelés


ÚJDONSÁG!
AKCIÓS FRISSÍTŐ SZEMKEZELÉS!

3-at fizet, 4-et kap Energetizáló SZEMKEZELÉS
most bevezető áron!

Speciális kisimító és feltöltő szemkezelés fáradt szemre
3+1 alkalmas szemkezelés (hetente 1) most plusz +1 ajándék kezeléssel,
most csak 9.900 Ft,
azaz 1 kezelés csak 2475 Ft.

Bérlet vásárlása esetén 1 alkalmas ajándék szempillafestéssel kedveskedem vendégeimnek!


Egyénre szabottan kialakítható kúraként (4 alkalmas kúra javasolt) vagy önálló kezelésként is igénybe vehető.


Kiszállási díj információk

Kiszállási díj:

A szolgáltatásainkat a Müller Beáta Szépségszalonban tudod igénye venni előzetes egyeztetés szerint vagy kérésre mi megyünk ki a kért helyszínre+ 1 plusz vendég esetén már Budapesten, amikor kiszállási díj kerül felszámításra, illetve a parkolási költség, ha van.

A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd) kiszállási igény esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom a díja.

A részletes kiszállási díjtáblázatot a BUDAPEST TÉRKÉPEN tudod megtekinteni:

Sárga színű kerületek: 1500 Ft/alkalom
Zöld színű kerületek: 1800 Ft/alkalom
Kék színű kerületek: 2000 Ft/alkalom
Rózsaszín színű kerületek: 2500 Ft/alkalom

Vidékre történő leutazásnál plusz további + 2 fő megrendelése esetén szívesen kimegyünk a kért helyszínre +100 km belül Budapesttől számítva, de további +100 km túl pedig + 4 fő vendég megszépítése estén szintén kimegyünk a kért helyszinre benzin költség illetve parkolási díj, vagy autópálya matrica ha kell, kerül felszámolásra. Erre kérlek kérj egyedi kalkulációt a részedre!

Utazási idő felár: Ha vidéki helyszínre kell kiutazni, és az utazási idő több mint 1 óra oda és 1 óra vissza, akkor 1500 Ft/óra/kolléga utazási idő felárt számítunk fel a kiszállási díjon túl, hiszen olykor vidékre a benzinköltségen túl én és kollégáim akár 4-6 órát is utazhatnak a helyszínre ilyenkor. Köszönjük a megértésed!

Kérj személyre szabott és részletes ajánlatot e-mailen a Kapcsolat vagy az On-Line Ajánlat kérése- menüpontok segítségével!
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.