BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

továbbKIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!

Kozmetikai kezelések és akciók!


MEGLEPETÉS AKCIÓ, csak hogy jól induljon az év!

Nézd meg itt kozmetikai kezeléseink listáját:


A honlapon szereplő smink és kozmetika képek, anyagok és információk, valamint írott szövegek 100%-ban az én munkáim, ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.

Miért fontos a szakszerű bőrápolás?!

Mivel a szép és igényes smink csak az ápolt bőrön mutat igazán, ezért nagyon fontos része egy esküvő, vagy alkalmi előkészületnek a bőrünk szakszerű és időben történő felkészítése és karbantartása.


Az előnyös smink előcsalogatja mindazt, ami szép rajtunk,
megújít és felszabadít egyszerre, emellett még a megszépülés önbizalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít a számunkra, ezért ne szalasszuk el,
amit általa nyerhetünk...!Milyen eredményt várhatunk el egy jó sminktől?

Az általam készített smink eltünteti:
a fáradság jeleit, a kisebb-nagyobb bőrhibákat, pattanásokat, a kipirosodott bőrt és a megpattant hajszálereket, a rosszul sikerült kozmetikai tetoválásokat, sőt még a nagyobb májfoltokat is.
Kisimult, fiatalos és üde hatást kölcsönöz a fáradt, fakó vagy akár érett bőrnek, és nem utolsó sorban általában minimum 5 évet fiatalít is.
Elrejti mindazt, amit nem szeretünk magunkon vagy nem annyira előnyös rajtunk, viszont kihozza, csillogóvá teszi mindazt, ami szép rajtunk, varázslatossá és különlegessé téve az összhatást, harmóniában, együtt velünk.


Mikor nem érvényesül a legszebb smink sem?

Sajnos a felszíni vízhiányos, száraz és/vagy hámló bőrön sajnos a smink sem mutat igazán jól, és az addig láthatatlan ráncokat, szarkalábakat is feltűnőbbé teheti (de nem a smink okozza).
A smink bárkinek, kortól függetlenül felhívhatja a figyelmet ezekre a hiányosságokra és 15-20 cm távolságból is láthatóvá teszi a bőr ezen hibáit, hiába tüntettünk el annyi más problémát rajta...
ezért az eredmény már nem lesz és nem is lehet tökéletes...!


Mit javaslok Neked, mi lehet a megoldás erre?

Sajnos a száraz, hámló, vagy egyéb hasonló bőrproblémákon (ún. korpás seborrhoeás jellegű és felszíni vízhiányos bőrnél) illetve az idő nyomain a bőrön a smink nem tud segíteni önmagában már, hiszen a professzionális smink nagyon ügyes találmány ugyan, de nem csodaszer, ezért fontos - akár egy sminkpróba alkalmával vagy egy ingyenes bőrápolási szaktanácsadás keretében - időben kideríteni vagy felismerni a bőrápolás alkalmi és hétköznapi jelentőségét.

Ehhez szeretnék hathatós segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak,
a végén biztosítva ezzel a garantált és 100%-os sikert!Az általam nyújtott megoldás:

Sminkmesterként az eddigi bevált szolgáltatásaimon túl, mint kozmetikus is igyekszem a tudásom és sok éves tapasztalatom legjavát átadni, valamint szépség csapatom többi tagja (fodrász, stylist, fotós) garancia az azonnali eredményre,
ezért kedves vendégeim részére
a gyönyörű smink elérése érdekében ezekkel a plusz kozmetikai, szépészeti szolgáltatásokkal, valamint az ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és ingyenes professzionális és/vagy luxus krémminták adásával
jelentősen megkönnyíthetem a megszépüléshez vezető utat, legyen az bármilyen különleges alkalom, esküvő, szalagavató vagy családi esemény.

Menj biztosra! Jelentkezz be még ma egy ingyenes szaktanácsadásra és bőrdiagnosztikára a - Kapcsolat menüponton keresztül!

A részletekről olvass még többet lentebb! Íme:


Ingyenes bőr és arcápolási szaktanácsadás!

Jelentkezz be hozzám most egy kötetlen és személyre szabott 15 perces bőrdiagnosztikai,- arcápolási szaktanácsadásraés gyere el egy konzultációra,
mely minden kedves vendégem számára teljesen ingyenes,
amikor is:

- személyre szabottan és részletesen diagnosztizálom a bőröd típusát és aktuális állapotát, így megtudhatod, hogy milyen a bőrtípusod,
- megbeszéljük szükség szerint a számodra legmegfelelőbb arcápolási lépéseket és termékeket egyaránt,
- tanácsadás során megmutatom, sőt ki is próbálhatsz egy-egy krémet vagy tonikot, hogy milyen érzés a bőrödnek,
- de ilyenkor akár az is kiderülhet, hogy eddig mindent jól és helyesen csináltál otthon, így kapsz egy kis megerősítést és önbizalmat is,
- elmondom, hogy milyen színek állnak jól a sminkelésnél, mi az, amit sminkeléssel is még előnyösebbé tehetünk kiemelve a szépet rajtad stb.
- végezetül igény esetén összeállítok számodra egy aktuális bőrápolási tervet, amit otthon is el tudsz készíteni magadnak nap mint nap,
- segítek az otthoni arcápoláshoz javasolni, hogy milyen krémet és hol érdemes beszerezned, illetve ha kéred, segítek beszerezni ezeket,
- útravalónak pedig a bőrtípusodnak megfelelő ajándék kis luxus krémmintát kapsz, hogy otthon is érezd a bőrödön a kellemes, puha érzést...)

A későbbi szaktanácsadás is folyamatosan és ingyenesen biztosított minden kedves vendégem számára, ha bármilyen egyéb kozmetikai vagy sminkelési szolgáltatást is igénybe vesz nálam.

Mivel külön, zárható részen dolgozom a szépségházban,
ezért egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom.

A szépségszalon és a kozmetika bababarát és kutyabarát is egyben!


Kozmetikai kezelések

Kozmetikai kezelések ismertetése, bőrmegújítás, ránctalanítás és masszázs!

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva.!

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2018 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom!

A kozmetika és a szépségszalon bababarát és kutyabarát is egyben!

Az általam használt, csak kozmetikusoknál megvásárolható professzionális és luxus minőségű arcápolási termékek közül árban mindenki megtalálhatja nálam azt, ami számára a legmegfelelőbb:

További információk a vásárolható krémekről a Professzionális kozmetikumok otthonra-c. menüpontra kattintva olvashatsz!

Kozmetikai kezelések, ránctalanítás és masszázs árai:

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva. A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal, valamint a wellness technikák alkalmazásával kombinálva és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom!

Klasszikus kozmetikai arckezelések:

- Luxus Nagykezelés: (kb. 2-2,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd ultrahangos hatóanyag bevitelt ampulákkal, majd tápláló , nyugtató, illetve összehúzó pakolást, egy nyugtató UV-s zárókrémet, továbbá a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 10800 Ft.

- Klasszikus MélyTisztító Nagykezelés: (kb. 1,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását masszázzsal, gőzölését és kitisztítását, mélytisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd ultrahangos hatóanyag bevitelt ampullákkal, majd nyugtató és összehúzó pakolást végül egy hidratáló és nyugtató zárókrémet és fényvédőt: 8500 Ft helyett most akciós 7200. Ft 2018. április 1-ig!

- Luxus Kiskezelés: (kb. 1,5 óra, mélytisztítás nélkül)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, ultrahangos hatóanyag bevitelt, majd tápláló pakolást, a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 7800 Ft.

- Klasszikus Kiskezelés: (kb. 50-60 perc, mélytisztítás nélkül)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd egy hatóanyagos UH kezelést ampullákkal, egy tápláló maszkot és egy zárókrémet a végén: 6800 Ft.

- Tini kezelés: (kb. 1,5 óra) +18 év alattiaknak!
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd egy összehúzó pakolást és egy nyugtató UV-s zárókrémet: 5800 Ft.

- Férfi kezelés: (kb. 1,5 óra)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd tápláló pakolást és összehúzó pakolást és egy zárókrémet: 7800 Ft.

+ hátkezelés: 2800 Ft.

PLUSZ: Hydrodermabráziós kezelés (bőrmegújító, oxigénes vegyszer mentes kezelés az ásványvíz erejével ld. lentebb) 7900 Ft, más kezeléssel kombinálva (+20 perc): +4200 Ft.

Új!! PLUSZként : Mikrodermabráziós kezelés (bőrfrissítő bőrcsiszoló kezelés ( ld. részletesen lentebb) 7900 Ft, más kezeléssel kombinálva (+30 perc): csak +4200 Ft.

- Masszázs: (kb. 25 perc)
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát egy hatóanyagos krémmel vagy egy maszkkal és egy zárókrémet: 3800 Ft.

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

További új és akciós kezeléseimet lentebb menve olvashatod!

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2016 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


Gyantázás és szőrtelenítés

További árak:
- szempilla festés 1000 Ft
- szemöldök szedés és formázás egyben: 1000 Ft
- szemöldök festés 1000 Ft
- bajuszgyanta 1000 Ft
- állgyanta 1000 Ft
- arcgyanta 1000 Ft

Műszempilla felrakása, ha nem kérsz sminket (soros vagy tincses) 4200 Ft/fő.
Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses) 2700 Ft/fő.

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2016 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


-25% AKCIÓ HYAMATRIX INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTINJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA
luxus arckezelés A HYAMATRIX-TÓL (orosz).

A Hyamatrix MOST MÉG KONCENTRÁLTABB egyedi összetételének köszönhetően:

-lelassítja a bőr öregedési folyamatait
-javítja a bőr színét
-hidratál és táplál
-kisimítja a ráncokat
-feszesíti és megemeli és regenerálja a fáradt bőrt
-képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát
-nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma
-hypoallergén összetétel
-kíméletes és fájdalommentes
-injekciómentes kezelés
-nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása
-csökkenti a rozacea (kipirosodás) intenzitását
-csökkenti a pórusokat
-csökkenti a hiperpigmentáció (májfoltok) erősségét.

Javasolt mindenki számára + 30 kortól:
1. Száraz és dehidratált bőrre
2. Rugalmatlan és csökkent tónusú arcbőrre, nyakra és dekoltázsra.
3. Felületi és mély ráncokra.
4. A bőr gyűrődéseire.
5. Rozaceára.
6. Hiperpigmentációra.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIXŸ kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

A kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű termékek, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIXŸmátrix peptidei alapján készülnek.

Két minőségi komponens : A destruktúrált hyaluronsav és a mátrix-peptidek együttes van benne. Destruktúrált hyaluronsav: A nanoszerkezetű hialuronsav molekuláknak ( tömege kisebb 40kDa-nál ) könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe ahol képesek pótolni a sejtközi mátrixban lévő hyaluronsav hiányt és alapja a szilárd mátrix váz képzésnek. A mátrix-peptid a mélyebb rétegekben nagy molekulákká rendezi a bejuttatott hyaluronsavat és ezzel megakadályozva a bőrből való kijutását . Hyamatrix matrix-peptid megakadályozza a hyaluronidáz enzim müködését.

Kezelés menete:
 A bőr letisztítása
 Enyhe kémiai peelingel fellazítom a felhámot
 utána hydrodermabráziós kezeléssel kíméletesen víz segítségével lecsiszomol a bőrt
 Destruktúrált (micro) hyaluronsav ampulla felvitele a bőrre
 Mátrix peptid ampulla bejuttatása (stabilizálja a hyaluronsavat) a területre
 Mátrix peptides korrekciós szérum bejuttatása melynek feladata az eddig elért regeneráció stabillá tétele.
 UH kezeléssel tartóssá tesszük a regeneráló hatást.
 a hatóanyag lezárása hosszantartó speciális hidratáló krémmel
 majd fényvédővel zárul a kezelés

A kezelési ideje: 60 perc. A kezelést kúraszerűen (hetente 1 kezelés, 6 alkalom) , vagy alkalomszerűen végezzük, már egy alkalom után is szemmel látható eredményességgel!

Ára: AKCIÓSAN ! MOST MÉG KONCENTRÁLTABB HATÓANYAGGAL 1 alkalom luxus arc, nyak és dekoltázskezelés + ajándék hydrodermabrázóval akciósan most csak 16.900 Ft 22.000 Ft helyett, a 6 alkalmas intenzív kúra bérlete: 132.000 Ft helyett most csak 99.000 Ft

Az akció 2017. november 30-ig érvényes!


Kezelések jellemzői, várható eredmény: A kezelés kimagaslóan hatékony és nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

Kérlek figyelj arra, hogy a kezelés után 12 óráig ne moss arcot, ne menj szaunába és szoláriumba a kezelést követő 48 órán belül!

Jó ha tudod, hogy bár a kezelés hyaluronsavas plasztikai feltöltés helyett is alkalmazható – NEM VÁLTOZTATJA MEG az arc karakterét, nem puffasztja fel az arcot! A kezelés és az otthoni készítmények nem alakítanak ki függőséget, a bőrt ösztönzik a regenerálódásra

Otthoni ápolás: A Hyamatrix otthoni használatra szánt bőrfiatalító készítményei hatékony megoldást kínálnak az öregedési folyamatok megállítására és a bőr megújítására, mindezt injekciós beavatkozások nélkül!

* Az akció visszavonásig érvényes, de több akciók össze nem vonhatóak és pénzre át nem válthatók. Az árváltoztatás jogát fenntartom.

Várok mindenkit szeretettel bejelentkezés szerint a honlapon található információk szerint.


Új! Yellow Rose görög luxus feszesítő ránctalanítóÚJ!
Itt a tavasz, frissítsd fel bőrödet!
Yellow Rose görög luxus feszesítő, ránctalanító arckezelés + nyak, toka és dekoltázsfeszesítő modullal most csak 14900 Ft helyett csak 8900 Ft! :) 4 alkalmas bérlet (melyet 6 hónapig felhasználhatsz) most 59.600 Ft helyett csak 34900 Ft.

Rugalmasságot, feszességet növelő, hidratáló és kényeztető arckezelés + arc, nyak, toka és dekoltázs feszesítő modullal.


Minden bőrtípusra, növényi őssejtekkel, antioxidáns hatású Q10-koenzim liposzómákkal, karnitinnel, E-vitaminnal, feszesítő, tonizáló hatású Centella Asiatica és ránctalanító, izoflavonoidokban gazdag vörös lóhere kivonatokkal.

Ez a kezelés remekül feszesíti az arcot nyakat és tokát is,
védi a sejteket és javítja az oxigén ellátásukat. A kollagén szintézisét stimuláló pentapeptidekben, a ránctalanító hatású glikoproteinekben, a hidratáló hatású hyaluronsavban gazdag, kiváló bőröregedést gátló kényeztető kezelés.

Az akció 2018. május 1-ig tart!

Javasolt mindenki számára + 30 kortól:
1. Száraz és dehidratált bőrre
2. Rugalmatlan és csökkent tónusú arcbőrre, nyakra, tokára és dekoltázsra.
3. Felületi és mély ráncokra.
4. A bőr gyűrődéseire.
5. Rozaceára.
6. Hiperpigmentációra.

* Az akció visszavonásig érvényes, de több akciók össze nem vonhatóak és pénzre át nem válthatók. Az árváltoztatás jogát fenntartom.

Várok mindenkit szeretettel bejelentkezés szerint a honlapon található információk szerint.


Új botox hatásíú luxus arckezelés a Yellow Rose-tóItt a megújító, csodás illatú kényeztető és bőrkisimító luxus kezelést próbáld ki Te is most akciós áron!


Új Nővényi botoxal luxus ránctalanító arc és dekoltázs kezelés a mimikai ráncok ellen a görög Yellow Rose
SKIN RELAXANT – RÁNCFELTÖLTŐ, BŐRKISIMÍTÓ ARC ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉSE - fekete teával, avokádóval és oliva olajjal + hyaluronsavval! illetve 0% parabennel és+ ajándék Hydrodermabráziós kezeléssel együtt!

Most 1 alkalmas kezelés 8900 Ft Ft,
4 alkalmas kezelés pedig 35600 Ft.

MIMIKAI ÉS STATIKAI RÁNCOK ELLEN,
0% parabenek!


Botox, tű nélkül? Igen! A SKIN RELAXANT arckezelés forradalmian új technikája segítségével nincs szükség tűre. A kiemelkedően gazdag, egyedülálló növényi „botox-szerű” hatású ránctalanító és bőröregedést gátló arckezelés Acetyl Hexapeptide és Pentapeptide komplexel, Q10-koenzim + Carnitine liposzómákkal, fekete tea fermenttel, hyaluronsavval, avokádó fitoszterolokkal, ceramidokkal, vitaminokkal, proteinekkel sikerrel veszi fel a harcot a mimikai és a statikai ráncok, az öregedés látható jelei ellen! Belülről feltölti a ráncokat, stimulálja a kollagén szintézisét és ezáltal növeli a bőr rugalmasságát.

AJÁNLÁS: Minden bőrtípusra javasolt 30 éves kortól. Kúraszerű alkalmazása 35 év felett ajánlott, amely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani.

HATÁSA: A mimikai vagy a korral járó ráncok intenzív, látványos csökkenése és feltöltése. Lassítja a bőr öregedését, “újjáépíti” a bőrszerkezetet és növeli a rugalmasságát. Intenzíven hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. Fiatalos, ragyogó és pihent bőrt biztosít.


ÚJ! BŐRHALVÁNYÍTÓ WHITENING-KEZELÉS

AKCIÓ!

BŐRHALVÁNYÍTÓ WHITENING-KEZELÉS

UV károsodott, pigmentált, májfoltos vagy öregségi foltos bőrre!


Bevezető áron most a világosító és BŐRHALVÁNYÍTÓ WHITENING-KEZELÉS igazgyönggyel, búzacsírával és antioxidánssal arc, nyak és dekoltázsmasszázzsal, UH-os ampullabevitellel, majd speciális fehérítő maszkkal, nyugtató krémmel és fényvédelemmel zárul.

májfoltos, pigmentált egyenetlen tónusú bőrre (1-2 hetente 1) ajánlom most 9900 Ft helyett csak 7500 Ft 1 alkalom,
kortól függetlenül mindenkinek

4 alkalmas bérlet 39.600 Ft helyett most csak 28.000 Ft

Bérlet vásárlása esetén 1 alkalmas ajándék szemöldök szedéssel és festéssel!


Választhatóan vagy HYDRODERMABRÁZIÓS vagy MIKRODERMABRÁZIS kozmetikai kezeléssel együtt
is végezhetjük,
így a 2 kezelés hatásfokát jelentősen emelhetjük vele,
hiszen a tápanyagok felszívódása és azok jótékony hatása megsokszorozódik! +3800 Ft./+4200 Ft.

A kezelések után és között időszakban naponta használatos közepes vagy magas vényvédővel ellátott nappali krém használata javasolt (SPF20-SPF50 között), melyet a kozmetikában otthoni használatra meg is lehet vásárolni!

A kezelés ideje: kb. 60-90 perc.


Hydrodermabráziós kezelés


Hydrodermabráziós kezelés bőrmegújítás kíméletesen,
az ásványvíz erejével!


Hidratálás, bőrmegújítás, ránctalanítás, pórusösszehúzás és pigmenthalványítás egy kezeléssel!

Gyengéd és kíméletes bőrcsiszolás a víz erejével,
mely hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket az arcon, nyakon és a dekoltázson,
frissíti és hidratálja a bőrt, a tágabb pórusok kisebbek lesznek,
a fakó, fáradt bőr fellélegzik, a kezelés halványítja a májfoltokat és a ráncokat, stimulálja a bőr rugalmasságát,
a kezelés végén a bőr friss, üde és puha tapintású lesz.

Számos előnye van, hiszen kezelés
az év bármely szakaszában elvégezhető, nőknek és férfiaknak, kortól függetlenül egyaránt ajánlott.

Nincs semmilyen kellemetlen utó,- vagy mellékhatása és nem szükséges semmilyen speciális arcápolást végezni a kezelések között sem, szemben a mikrodermabráziós kezelésekkel.

Egyénre szabottan kialakítható kúraként vagy önálló kezelésként is igénybe vehető.

A kezelés menete:
Arc letisztítása, majd leradírozása és tonizálása, a hydrodermabrázió elvégzése, tonizálás és vio, majd regeneráló, ránctalanító vagy hidratáló ampulla bevitele ultrahanggal, hatóanyagos kozmetikai masszázs arcon, nyakon, dekoltázson, majd zárókrém.

A kezelés kb. 60 perc, mely 7900 Ft/ alkalom,
AKCIÓS 4 alkalmas bérlet vásárlása esetén egy kezelés csak 6900 Ft/ alkalom -20% kedvezménnyel (19800 Ft).


A hydrodermabráziós kozmetikai kezelést
a többi kozmetikai kezeléssel együtt is végezhetjük, így azok hatásfokát jelentősen emelhetjük vele,

hiszen a tápanyagok felszívódása és azok jótékony hatása megsokszorozódik.

Más kozmetikai kezelésbe beépítve a hydrodermabrázió 3800 Ft/alkalom,

Gyere és jelentkezz be egy kezelésre a Kapcsolat - menüponton keresztül!


Menyasszonyi bőrfelkészítő kezelések


Újdonság!
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő
kezeléscsomagok a kozmetikában


Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors,
de hatásos megszépülésre vágysz:
esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt.

Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd!

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !"

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként: 1 alkalom 7.900 Ft

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez 1 alkalmas kezelés 10.300 Ft helyett csak 8.800 Ft.

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag, heti 1 alkalommal,
35.200 Ft helyett most csak 29.900 Ft.

PLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 5.300 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén:
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban.

Megtakarításod így mindösszesen 9.800.- Ft!

A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani:
- tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre,
- intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre,
- kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre,
- ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre,
- feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre való

, melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény.

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen,
elkészítem a műszempillád is +2500 Ft(soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd...:)


Kozmetikám honlapja


Kiváncsi vagy a kozmetikám szolgáltatásaira és áraira is?
Akkor csak KATTINTS A LINKRE és
nézd meg új honlapomat: a EscadaKozmetika.hu oldalt!Még nincs szöveg...
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.