BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

továbbKIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!

Névre szóló Szépítő Ajándékutalvány


A honlapon szereplő képek, információk és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.


FANTASZTIKUS
NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK AJÁNDÉKBA!
AKÁR MÁR 1 ÓRÁN BELÜL! *


Az árak 2017. november 1-től visszavonásig érvényes.

A ***-al jelölt ajándékutalványok most
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK,
A KÉSZLET EREJÉIG!


Tanácstalan vagy, hogy feleségednek, párodnak, testvérednek, anyukádnak, lányodnak, vagy barátnődnek
mit ajándékozz születésnapjára, évfordulótokra vagy KARÁCSONYRA?!


Itt egy remek ötlet!

Lepd meg őket egy egyedi és névre szóló Szépítő Ajándékutalvánnyal,
melynek biztosan örülnek majd, meglátod
,
hiszen különböző típusú ajándékutalványaim közül biztosan megtalálod szeretteidnek azt a csomagot, amire a legjobban vágynak...


* Szeretnél rendelni?: Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd!


Választható ajándékcsomagok:


Az alábbi választható szépészeti ajándékcsomagokból* választhatsz még, melyet névre szólóan elkészítek részedre, hogy odaajándékozhasd szeretteidnek!

A ***-al jelölt
ajándékutalványok most
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK,
A KÉSZLET EREJÉIG!
AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL*

ÚJ! UNIVERZÁLIS Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére BÁRMELYIK SZOLGÁLTATÁSRA BEVÁLTHATÓ a Müller Beáta Szépségszalonban.
8.500 Ft VAGY 15.000 Ft ILLETVE 30.000 Ft értékben igényelhető!

Smink- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 db alkalmi smink elkészítését tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban.
8.200 Ft/db

*** -15% kedvezménnyel Sminkoktatás- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban.
17.900 Ft/db
helyett csak ***15.000 Ft!!


*** -15% kedvezménnyel ÚJDONSÁG!
Kozmetikai Ajándékcsomag

Névre szóló ajándékutalvány, mely tartalmaz egy kozmetikai komplett arckezelést bőrtipusnak megfelelően (ránctalanító, hidratáló vagy nyugtató vagy feszesítő) plusz egy bőrmegújító hydradermabrációs arckezelést +szemöldök szedést . 16.200 Ft/db helyett
csak *** 13.600 Ft áron vásárolhatóak.


Alkalmi Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére egy alkalmi smink és egy alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban
14.900 Ft/db

Dupla Alkalmi Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 alkalmi smink és 2 alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban
28.000 Ft/db

*** -15% kedvezménnyel Exkluzív Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítését a Müller Beáta Szépségszalonban, valamint előtte egy kis kozmetikai kezelést és szemöldök szedést tartalmaz, egyeztetés szerint.
27.000 Ft/db helyett
csak 23.000 Ft/db***


Teljes Átváltoztatás- Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza:
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással +hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (mobillal készítünk egy előtte-utána képet, kis luxus arcápolási ajándékkal) előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 34.900 Ft/db

Akció! ****Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza:
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással + hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk által (profi felszereléssel) 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 59.900 Ft helyett csak 49900 Ft.

Extra Ajándékcsomag:
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 db alkalmi smink vagy alkalmi frizura elkészítését és 2 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz, külön időpontban, egyeztetés szerint.
39..000 Ft/db

* Szeretnél rendelni?: Akár 1 órán belül is megkaphatod emailen az ajándékutalványt. Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd!

Kifizetni átutalással vagy személyes átvétellel készpénzzel is rendezni tudod. Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet írd be kérlek, illetve írd meg, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát.

Az ár tartalmazza még továbbá a szalonban történő anyag és eszközhasználat biztosítását, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő kiszállási díjat, (ld. kiszállási díj menüpont), valamint nem tartalmazza az utánvétes postai átvétel esetén a postaköltséget. 25.000 Ft feletti ajándékutalvány csomag rendelése esetén a postaköltség ajándék.

*A névre szóló ajándékutalvány átvétele és fizetése személyesen készpénzben (egyeztetés alapján Budapesten vagy a szépségszalonban), vagy email-en elküldve és átutalással tudod kifizetni.

A névre szóló ajándékutalvány 6 hónapon belül, min. 3-4 héttel előre leegyeztetett időpontban hétközben (kedd-szerda kivételével) váltható be a szépségszalonban , másra átruházható de pénzre vissza nem váltható. Az akciók össze nem vonhatóak, 1 fő több ajándékutalványt is vásárolhat.

6 hónap után az utalvány érvénytelenné válik. A változtatás jogát fenntartjuk!

Részletesen a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még információt.

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4 héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható.

Mikor?: az ajándékutalványt beváltani hétköznapokon (kedd és szerda kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik az általam javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. Külön kérés és egyeztetés szerint esetenként szombati napra történő időpont egyeztetés is lehetséges.

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.