BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

HÍREK
VIP CLUB Tagság - Újdonság!!
- 2009.09.20.

Csatlakozz és regisztrálj a VIP CLUB Tagok közé, hogy élvezd a kiváltságosoknak járó kedvezményeket és akciókat!
Regisztrálni VIP CLUB Tagnak - itt feljebb a Belépés - pontban lehet.

továbbKIemelt ajánlatok és akciók!
- 2009.09.21.Kiemelt ajánlatainkat megtekintheted a főoldalon!

tovább

ÚJ! Szépségápolásból minden egy helyen!
- 2010.05.30.

Escada Kozmetika - Kozmetikust, fodrászt vagy sminkest keresel? Netán szükséged lenne egy összeszokott profi csapatra és szalonra, ahol a havi rendszeres szépségápolásod letudhatod egy időben és egy helyen?!

Akkor csak KATT és nézd meg új honlapomat: www.EscadaKozmetika.shp.hu oldalt!
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS !
- 2006.06.29.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves menyasszonyunknak és vendégeinknek az eseményekről készült fotókat, amiket elküdve hozzánk a honlapunkon felhasználhattunk...!

Új! Sminkkészítés lépésről-lépésre


Újdonság!
Nappali és alkalmi sminkkészítés bemutatása
lépésről-lépésre!


A 2010 április 1-én a DM üzleteiben kapható Sztár-Trend Magazinban
és itt is megmutatjuk Neked lépésről-lépésre,
hogy hogyan készítsünk el először egy
trendi Kylie Minogue-féle nappali sminket az alábbi reklámfotó alapján!


1. lépés: arc tisztítása és hidratálása


A szép smink csak az ápolt bőrön mutat, ezért minden esetben tisztítsuk meg a bőrtípusunknak megfelelő tonikkal vagy arctejjel a bőrt, majd hidratáljuk.


2. lépés: alapozás és korrektor


A bőrünk színével megegyező alapozót rakjunk fel az egész arcra, egyenletesen eloszlatva nedves sminkszivaccsal vagy alapozó ecsettel, felülről lefelé és belülről kifelé történő mozdulatokkal. Ez után a korrektorral a szem alatti karikákat vagy a pattanásokat prímán el tudod tüntetni.


3. lépés: smink fixálása púderrel


Tévhit, hogy a púder szárít vagy ráncosít. Ha száraz a bőröd, vagy nem hidratálod megfelelően, a púder valóban láthatóvá teszi ezeket a problémákat, ezért fontos a 1. pont alkalmazása sminkelés előtt. Viszont ha nem használsz púdert, a szemceruza vagy a szemfesték (különösen melegben) 1-2 óra múlva felragadhat, lefolyhat esetleg eltűnhet a smink rólunk, vagy összegyűlhet a szemráncban.
Ezért ha eddig nem használtál, akkor itt az idő belevágni és púderrel fixálni a sminket, ettől tartós és matt lesz a végeredmény.


4. lépés: a szem festése és kontúrozása


Dolgozzunk több színnel! A szemhéj mozgó részére szivacsos aplikátorral vigyük fel a sötétebb barnás szemfestéket, majd árnyaló ecsettel a szemöldökcsontra tegyük a bézs árnyalatot és a kettő találkozását mossuk össze az ecsettel. A szempilla tövébe szemhéjtussal vékony fekete vonalat húzzunk, ami akkor szép igazán, ha kívülről befelé elvékonyodik.


5. lépés: szempilla spirálozása


Csak a szemfestés után spirálozzunk, különben a szemfesték ráhullhat és beleragadhat a szempillába. Ha hosszú és dús szempillákat szeretnél, akkor használd az Astor Big&Beautiful szempillaspirált.


6. lépés: arc pirosítása pirosítóval


A pirosítóból a kevesebb néha több, inkább sokszor picit pirosítsunk, hogy elérjük a kívánt erősséget. A járomcsontra rakd a pirosítót, melyet ecsettel tudsz felvinni és egyenletessé tenni.


7. lépés: ajak hangsúlyozása szájfénnyel


Világos, csillogó színekkel tudod nagyítani az ajkaidat. A színezett szájfény mindig legyen nálad, hogy frissíteni tudd, ha esetleg szükséges.
Javaslat: Astor Soft Sensation Liquid Care ajakfény fényvédővel, nem ragad és kellemes, természetes árnyalatai vannak elérhető áron.


Kész!


És kész is.... hasonlítsd össze a 2 képet, és meglátod, mennyire sikerült elérni a hasonló hatást:))


Kate Moss smink készítése kép alapján


A 2010 április 1-én a DM üzleteiben kapható Sztár-Trend Magazinban
és itt is megmutatjuk Neked lépésről-lépésre,
hogy hogyan készítsünk el egy
trendi Kate Moss-féle alkalmi sminket az alábbi reklámfotó alapján!


1. lépés: arc tisztítása és hidratálása


Az első lépés a bőrtípusnak megfelelő tisztítás és hidratálás. A szemről a sminket mindig sminklemosóval szedjük le (ne tonikkal vagy arckrémmel).


2. lépés: alapozás és korrektor


Ha fénylő, kombinált vagy problémás a bőröd, használj mattító, olajmentes, közepesen erősen fedő alapozót. Az alapozót könnyen felviheted az egész arcra ecsettel, kézzel vagy szivaccsal is.


3. lépés: smink fixálása púderrel


Mattító púderrel tudod fixálni a sminket a még hosszabb hatás érdekében. Púderecsettel vidd fel az egész arcra, de a szemhéjra ne rakj, mert ide már a szemfestéket tesszük utána...


4. lépés: a szem festése és kontúrozása


Fekete ceruzával a szempilla tövébe vastagabb vonalat húzunk és elsatírozzuk. Majd az elsatírozott fekete ceruzára szivacsos applikátorral a sötétbarna szemfestéket felvisszük a külső szemzug felé, kicsit elnyújtva a cicás hatás elérése érdekében.
A belső szemzugba és a szemöldökcsontra halvány bézs árnyalatot rakjunk.
A végén, fekete szemceruzával kontúrozzuk körbe a szemet a szempilla töveknél alul, felül és belül is, a füstös hatás elérése érdekében.


5. lépés: szempilla spirálozása


Szempillaspirállal 2x spirálozzuk át a szempillákat a dús és ívelt hatás kedvéért alul 1x is elég. Extra tipp: használhatsz 2 különböző típusú spirált is, a maximális eredményért.


6. lépés: arc pirosítása pirosítóval


Az üde és friss hatás elérése érdekében a járomcsontra rakjunk egy kis enyhe pirosítót.


7. lépés: ajak hangsúlyozása szájfénnyel


A hidratált és csábító ajkak eléréshez használj szájfényt, amihez nem feltétlenül kell szájkontúrt is használnod. Tipp: Rimmel Stay Glossy szájfény.


Kész!


És kész is.... hasonlítsd össze a 2 képet, és meglátod, mennyire sikerült elérni a hasonló hatást:))
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus honlapja - Minden jog fenntartva! Copyrights- 2005-2018.